Molts de nosaltres, sobretot quan s’acaba l’estiu o comença un nou any, sentim la necessitat de formar-nos; quan ja fa massa temps que no anem a cap taller o a cap xerrada, ens tornen les ganes d’apuntar-nos a alguna activitat que ens faci pensar, que ens faci moure o que ens faci millorar o perfeccionar-nos en un àmbit concret.

Avui compartim tres propostes que s’ofereixen o s’oferiran aviat a Tarragona i que potser us poden interessar. I ho fem pensant en diversos públics i gustos.

. Cursos als Centres Cívics de Tarragona: per si de cas no us n’heu assabentat, heu de saber que ja està obert el període d’inscripció dels cursos dels Centres Cívics de Tarragona corresponents a la temporada d’hivern i primavera. N’hi ha de tants tipus que segurament algun en trobareu que us agradi: fotografia, noves tecnologies i xarxes socials, expressió artística, habilitats, dansa, idiomes, cuina i gastronomia… Cursos pràctics, complets i a bon preu. N’hi ha alguns que ja s’han tancat…, però molts altres encara tenen places!

centres cívics

Presentació de la programació d’activitats dels Centres Cívics amb els seus responsables

. TEDxPlaçadelFòrum: sabíeu que el proper 27 de febrer tindrà lloc el primer TEDx a Tarragona? Es tracta d’un esdeveniment que s’organitza a molts llocs del món i que neix per “difondre idees que valen la pena”. Els esdeveniments TEDx estan organitzats localment de forma independent i voluntària per un equip de persones i permeten gaudir d’una experiència similar a la de les conferències TED arreu del món. Actualment, ja estan confirmats els 11 conferenciants que hi intervindran i que parlaran, en clau positiva, de les seves experiències. Si voleu sentir el que expliquen Sor Lucía Caram, Roser Amills, Sara Pérez, Cecília Bofarull, Manel Muntada, Roger Pera, Magí Seritjol, Pep Escoda, Marcel Gorgori, Toni Puig i Xavier Pirla, estigueu atents a la pàgina web de TEDxPlaçadelFòrum, perquè ben aviat sortiran les entrades a la venda, i les places són limitades!

. Descobrim els grans pianistes: aquest és un cicle de xerrades ben curiós que ens permetrà conèixer intèrprets i compositors rellevants. Ja està en marxa, però encara podreu gaudir de tres audicions-conferències al llarg del febrer, març i abril. Les sessions, que compten amb el pianista i pedagog Kiev Portella per acostar-nos a les grans figures del piano, s’alternen al Conservatori Professional de Música i a la Biblioteca Pública. Tot és més atractiu si t’ho expliquen i la música, també, oi? L’assistència és lliure i gratuïta.

Heu trobat alguna proposta que us agradi?

Text: Rosa Comes