Un grup d’alumnes del col·legi Lestonnac competeix per poder desenvolupar una aplicació a Silicon Valley

Han creat una aplicació que vol posar en contacte persones per promoure l’ajuda voluntària

Una xarxa social que posi en contacte gent que té algun tipus de necessitat, de caire social, amb voluntaris. Aquesta és la idea amb què un grup de tres alumnes de Batxillerat del col·legi Lestonnac intentarà guanyar aquest dissabte 22 de juny la quarta edició del certamen Audi Creativity Challenge.

Es tracta d’una competició d’àmbit estatal que premia projectes d’innovació i creativitat i, en aquesta ocasió, la temàtica de la proposta havia de resoldre un problema social. En total, s’hi van presentar 511 iniciatives i només una desena han estat seleccionades per a la final que se celebrarà a Madrid aquest dissabte.

Un dels equips seleccionats ha estat el Melius del col·legi Lestonnac, format pels alumnes Gabriel Lettenström, Tzaitel Virgili i Ana Navarro i el seu driver (tutor del projecte) Joan Pelejà.

WeLink és el nom amb el qual han batejat la seva proposta, una plataforma que permet connectar les persones que formen part d’un mateix entorn social per tal de promoure l’ajuda voluntària entre elles i la solidaritat sense un interès amagat.

Continua llegint