La Laia Díaz és periodista i community manager, o sigui que una de les moltes coses que fa bé és escriure. És, a més, una apassionada de la cultura i de la ciutat…, o sigui que escriure sobre Tarragona, tant en 140 caràcters com de manera més extensa, li surt de meravella. Si tenim en compte que, a més, sap utilitzar bé la càmera fotogràfica i aplicar-hi una gran sensibilitat amb la mirada, la barreja ja és explosiva. Al seu blog, Històries d’una càmera, ho podreu comprovar resseguint les entrades que hi publica al voltant dels seus temes preferits: els viatges i els castells, sobretot.

Aquesta setmana, hem demanat a la Laia que, com a bona #FandeTGN, ens faci tres recomanacions al seu blog i, com veureu, ella ha optat per propostes de què podeu gaudir sempre que vulgueu, independentment de l’època en què siguem: tres llocs emblemàtics de Tarragona, llocs de sempre i llocs descoberts o redescoberts recentment. Voleu saber quins són?

Blog de Laia Díaz


> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.