Saviesa pagesa

La sèrie fotogràfica d'Araceli Fortuny en un cop d'ull

La senzillesa sàvia de la terra és també la que defineix les imatges d’Araceli Fortuny, la Fotògrafa Convidada d’aquest mes d’abril. Sota el nom d’un dels seus perfils instagramers, la @lola_clic, al llarg de les últimes setmanes, ha omplert les nostres xarxes de magraners, avellaners, tros llaurat, basses i pedra seca, i els verds, blaus i marrons dels seus paisatges ens han fet entrar de ple en la primavera.

Avui, al blog, fem un recull de les 5 fotografies que conformen la seva sèrie, per tal que puguem adonar-nos, en un sol cop d’ull, de la continuïtat i la intensitat del seu missatge. Si feu clic, però, al nostre perfil d’Instagram, podreu veure-hi també les paraules que l’Araceli ha escollit per acompanyar cada instantània, paraules pròpies del seu dia a dia i del llenguatge pagès que, sens dubte, formen part del nostre patrimoni i de la nostra identitat.

Gràcies, Araceli, per fer-nos gaudir tant!

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>