L'equip de la Mulassa participant al III Concurs d'Estirada Corda de Sant Magí. Foto Manuel López

Som fans de Tarragona – 18 d’agost

Recull de recomanacions culturals amb l'etiqueta #FandeTGN

Les festes de Sant Magí són un marc propici per sentir-nos orgullosos de la nostra ciutat, de les nostres tradicions i de la gent que fa possible que Tarragona bategui novament amb força. Per aquest motiu aquests dies s’ha multiplicat a les xarxes socials la presència de #FandeTGN, l’etiqueta amb què us suggerim que acompanyeu els vostres comentaris i fotografies sobre l’activitat cultural i festiva. Un dilluns més, hem fet una selecció de les aportacions més destacades, que trobareu al nostre Storify.

D’altra banda, us recordem que aquesta és l’última setmana per participar a l’edició estival del concurs fotogràfic #FandeTGNEn aquesta edició es lliurarà, un cop més, el Premi Tarragona 2017 al guanyador, que consistirà en un passi per a les piscines municipals gratuït durant tot un any. Els finalistes s’enduran dos passis dobles anuals per als recintes històrics municipals. Consulteu les bases completes del concurs.

Foto Manuel López

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>