Deixa'm la teva empremta en cada racó de la meva pell. Foto Jordi Alasà

Som fans de Tarragona – 22 d’abril

Recull de recomanacions culturals de Tarragona etiquetades amb #FandeTGN

La Setmana Santa es viu a Tarragona amb màxim interès, sigui des del punt de vista religiós, cultural o, simplement, ciutadà. Per això és normal que les processons, especialment la del Divendres Sant, hagin estat el tema estrella aquests dies dels comentaris i fotografies penjats a la xarxa amb #FandeTGN. Us animem a compartir les vostres recomanacions culturals a twitter i Instagram amb aquesta etiqueta.

D’altra banda, fins aquest diumenge 27 d’abril podeu enviar les vostres imatges per participar a la tercera edició del concurs fotogràfic #FandeTGN. En aquesta ocasió el primer premi és ben especial: 4 entrades dobles per als espectacles més destacats de Tarraco Viva, dues entrades dobles per a dos espectacles de la temporada de Teatres de Tarragona i una visita per a 2 persones, a escollir, d’entre el catàleg d’Argos Tarragona.

Fotografia de portada de Jordi Alasà.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>