Espectacular actuación flamenca en el #CafèMetropol #flamenco #baile. Alan Pardines

Som fans de Tarragona – 31 de març

Recull de recomanacions culturals de Tarragona etiquetades amb #FandeTGN

Amb el Carnaval ja gairebé oblidat i el Festival Internacional de Dixieland de Tarragona encara a les portes, la ciutat gaudeix aquests dies de relativa calma pel que fa als grans cicles culturals i festius. Tot i això, la cultura ens transforma cada dia i molta gent se’n continua fent ressò a les xarxes amb l’etiqueta #FandeTGN: les programacions dels Teatres de Tarragona o la Sala Trono, els concerts a la Sala Zero o, simplement, declaracions incondicionals a l’esperada edició de Tarraco Viva. Una setmana més trobareu al nostre Storify les recomanacions i imatges més destacades d’aquesta setmana.

D’altra banda, aquest dilluns s’ha enviat un nou número del butlletí #FandeTGN, amb les recomanacions culturals de Roger Benet i molta informació de servei. I recordeu també que ja podeu participar a l’edició d’abril del concurs nostre concurs fotogràfic. El projecte #FandeTGN no s’atura!

Foto de portada d’Alan Pardines.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>