Tarragona és rock

David Aresté és #FandeTGN i un gran divulgador de la música dels grups de la ciutat

Metal Symphony és el blog convidat aquesta setmana. David Aresté, el seu autor, el manté amb una constància i amb un rigor que molts de ben segur que envegen. Es tracta d’un espai en què el David ens parla de música (de rock en totes les seves variants) i de músics d’arreu i de diverses edats. A través de cròniques, notícies i entrevistes, dia a dia construeix un gran arxiu documental de dades, opinions i sensacions, en què també hi són molt presents els nous talents de la nostra ciutat.

En l’article que ens ofereix per a la #BlogosferaTGN, el David centra la seva atenció en les Bule Bule Sessions mensuals a la Sala Zero, en un joveníssim grup musical que fa un temps que ha entrat amb força, els Ivory, i en el guitarrista Josep Suller, que, a banda de formar part de formacions molt conegudes, també actua en solitari. Si us animeu a llegir el seu escrit, entendreu clarament per què ens fa aquestes tres recomanacions!

Blog Metal Symphony

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articles relacionats