Arts visualsBlocCultura popular

Treu l’Amparito que portes dins!

Concurs de vídeos de Santa Tecla
20/08/2012

Aquest any, Santa Tecla et convida a “Treure l’Amparito que portes dins” i a participar del seu concurs audiovisual a través de les xarxes socials. A partir del vídeo oficial de les festes de Santa Tecla 2012, es convida i s’anima a tots els tarragonins i tarragonines a fer la seva versió lliure de l’Amparito i compartir-la a través del canal Youtube.

Aquestes peces audiovisuals no només entraran a concurs en diverses categories (premi del públic, premi a l’originalitat, premi a la qualitat artística i premi jove) sinó que es podran veure a través de la televisió Tac 12, de les xarxes municipals del mateix Ajuntament així com de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana, o a l’estand de Festes, ubicat enguany al vestíbul del nou Teatre Tarragona.

Hi podrà participar qualsevol persona penjant el seu vídeo d’entre 20 segons i 3 minuts de durada al seu canal de Youtube. Un cop fet això, ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb l’enllaç al vídeo i les seves dades personals. L’única premissa que ha de seguir la peça audiovisual presentada és que contingui la música de l’Amparito Roca, eix conductor del concurs i de l’espot oficial de Santa Tecla 2012. Les imatges, a més, han de ser preses en el transcurs d’aquest any 2012. Les dates per participar-hi són del 20 d’agost al 30 de setembre.

Les categories i els premis del concurs són:

  • Premi del públic: Un lot de productes festius. S’atorgarà al vídeo que rebi més “m’agrada” a Youtube
  • Premi a l’originalitat: Un Iphone
  • Premi a la qualitat artística: Un Iphone
  • Premi jove: Una càmera de fotos. Participants fins als 16 anys

El jurat està format per 7 persones designades per l’organització del concurs, vinculades amb el món de l’audiovisual, de la comunicació, de la cultura popular i de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Tarragona 2012 (Xavier G. Puerto, Andrea Eidenhammer, Nani Blasco, Anna Tellaetxe, Xavier Gonzàlez, Rosa Comes i Begoña Parra).

Es poden consultar les bases, els premis i tota la informació a partir d’avui mateix a http://santatecla.tarragona.cat.

Etiquetes:


1 Comentari

  1. joan guardia
    24/08/2012 Respon

    genial el video felicitats

Deixa un comentari