La Núria Arlandes i la Cristina Aguilar estan convençudes que Tarragona és una ciutat fashion, un lloc on la moda ens regala creacions molt personals, atrevides i originals. N’estan tan convençudes i ho saben tan bé que han decidit obrir un blog, Gatekeeper, en què periòdicament ens ensenyen aquest disseny km 0, aquest saber fer que podem trobar a la cantonada de casa. Gran coneixedora d’aquest món, la Núria hi desplega la seva sensibilitat i ironia per fer-nos arribar, més enllà de les grans marques que ens aclaparen, els secrets que Tarragona amaga; la Cristina, per la seva banda, complementa aquestes descobertes amb unes imatges impecables que integren les col·leccions en l’entorn urbà i que estan atentes als mínims detalls.

Aquesta setmana, com no podia ser d’altra manera, en l’entrada que dediquen a #FandeTGN ens obren la porta de tres locals i tres projectes que, tot i passar-hi per davant sovint, potser no coneixíeu: Clandestines i la Botiga Secreta, Tiempos Modernos i la proposta de l’Annie de Ca l’Avi. N’havíeu sentit a parlar?

Blog Gatekeeper

La imatge que encapçala aquest article i que protagonitza la Marta resumeix a la perfecció el caràcter d’aquesta capsa de sorpreses virtual, un blog que treu el cap tímidament entre els carrers per mostrar-nos peces úniques. No us el perdeu!

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.