Juanjo Fuster és tota una personalitat en el món de les xarxes socials, una d’aquelles persones que es fa estimar i que ve de gust seguir en el teu timeline. Aquest dissenyador gràfic que treballa a Reus i viu a la nostra ciutat, prop del Port, és un dels instagramers més veterans del Camp de Tarragona i en aquesta xarxa social, gràcies a la seva bona mà per la fotografia i el seu bon saber fer, ha aconseguit tenir 28.000 followers i milers d’interaccions al dia, la qual cosa el situa com un dels personatges populars més influents de l’Estat espanyol en aquest àmbit.

El Juanjo manté, de fa un temps, el seu blog Fototurista, en què, amb el mateix esperit que a Instagram, mostra activitats i indrets que paguen la pena, on ell ha passat bones estones. A la seva entrada per a la #BlogosferaTGN, com a gran #FandeTGN que és, aquesta setmana ens recomana 3 activitats relacionades amb la imatge que actualment tenen lloc a la ciutat: el Festival SCAN de Fotografia (especialment, “Talent Latent” i “SCAN PhotoBooks”), l’exposició de pop art d’Antonio de Felipe i la parada fotogràfica De Temporada. No us perdeu el seu punt de vista i la manera tan amena com ens ho explica!

Blog de Juanjo Fuster

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.