Quatre historiadors i un projecte engrescador. El Ricard, l’Antoni, la Guiomar i el Gabino són els responsables d’aquesta aventura digital que és diu Cultius culturals, un blog que no vol parlar d’actualitat estricta, sinó que té, com a principal objectiu, obrir reflexions, descobrir idees al voltant de la cultura i de l’art. Els temes que hi apareixen són tan diversos com ho és la cultura, tot i que, sobretot, giren al voltant de les arts visuals, del patrimoni, dels museus i del seu tractament en l’entorn 2.0. Cultius Culturals, a més, és un compte molt actiu a Twitter, des d’on han impulsat una iniciativa participativa destacable: els #dillunsartístics, un hashtag mitjançant el qual tothom qui ho vulgui, cada primer dia de la setmana, pot proposar imatges de les seves obres d’art preferides o de peces interessants. Us animeu a participar-hi el proper dilluns?

Aquesta setmana, Cultius Culturals també es declara #FandeTGN i ens fa tres recomanacions que no ens podem perdre. Totes, això sí, es resumeixen en una, que és la d’aplicar una mirada diferent a les coses. Una visita al Pretori, assistir a un cicle cinematogràfic sobre el Sàhara i visitar una pintada a Camp Clar poden obrir noves mirades sobre la realitat que ens envolta. Vegeu com ens ho expliquen!

Blog de Cultius Culturals

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.