Arts visualsBloc

El concurs ‘Mirades de Tarragona’ ha premiat les millors imatges culturals de la ciutat

L'any 2013 s'organitzaran noves convocatòries del concurs
17/04/2012
Cartell promocional del concurs de fotografia Mirades de Tarragona

Tarragona 2012, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN han convocat el concurs fotogràfic Mirades de Tarragona per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana. La iniciativa ha tingut l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura del dia a dia de Tarragona i al mateix temps generar interès per la fotografia professional, potenciada com un eix principal de l’agenda 2012 amb l’aposta pel Festival SCAN.

Durant aquest 2012 s’han convocat vuit edicions del concurs, en les quals s’han rebut 4.103 fotografies. Podeu veure moltes de les imatges rebudes a Twitter i Instagram cercant a través de l’etiqueta #miradesdetgn, i també al Facebook i Flickr de Tarragona 2012. Totes les imatges participants han gaudit d’una gran difusió a través de les xarxes socials i les guanyadores s’han publicat, a més, al Diari de Tarragona.

El jurat que ha escollit les fotos guanyadores ha estat format per Jordi AbellóCecília BofarullGerard BoyerPep Escoda i Ivan Rodon.

El 2013 es convocaran noves edicions del concurs. Properament us en donarem més informació. Actualment, però, l’etiqueta continua gaudint de molta vida a la xarxa d’Instagram per reflectir les mirades de i sobre la nostra ciutat. Recordeu, a més, que les fotografies guanyadores de les set primeres edicions estan exposades a través de codis QR en diversos espais de Tarragona.

Bases que han regit el concurs durant el 2012

 • El tema de cada mes s’anunciarà a través de les xarxes socials de Tarragona 2012, Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN. En aquest anunci s’indicarà la data límit per a la recepció de les imatges i els premis.
 • Els participants han de ser els autors materials de l’obra que envien, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
 • Cada participant pot concursar amb el nombre d’imatges que consideri oportú.
 • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
 • Les imatges participants han de ser preses en el transcurs d’aquest any 2012.
 • Cada participant ha d’enviar les seves imatges en un únic correu a l’adreça electrònica [email protected], o bé publicar-les a Twitter o a Instagram amb l’etiqueta #miradesdetgn
 • En cada cas, les imatges han de tenir un títol i el seu autor ha de quedar perfectament identificat.
 • El jurat valorarà tant la qualitat artística de les imatges com la seva originalitat.
 • El jurat estarà format per les persones designades per Tarragona 2012, Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN.
 • El veredicte del jurat es publicarà cada mes a les xarxes socials de Tarragona 2012, Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN.
 • Les tres millors imatges es publicaran a la pàgina d’informació sobre Tarragona 2012 que es publica mensualment el primer divendres laborable de cada mes al Diari de Tarragona.
 • L’organització i l’Ajuntament de Tarragona es reserven el dret de reproduir qualsevol de les imatges a concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.
 • La participació suposa l’acceptació d’aquestes bases i la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge.


4 Comentaris

 1. Vicente Segura
  08/10/2012 Respon

  Buenos días ,con que resolución se ha presentar las fotografías.

 2. Rosa Casas Llauradó
  30/03/2012 Respon

  En el cas del Instagram nomès es poden penjar 2 ?

 3. maria
  28/03/2012 Respon

  les fotografies han de ser preses durant aquest any, 2012?

  • Tarragona 2012
   30/03/2012 Respon

   Maria,
   efectivament, les fotografies han de ser preses enguany. Farem una modificació a les bases per especificar-ho.
   Gràcies per l'interès. Esperem les teves imatges!

Deixa un comentari