#ElFotògrafiSantaTecla

Fa uns dies que hem tancat el mes de setembre i avui volem fer un recull visual de les imatges que el nostre Fotògraf Convidat, Dani Seró (@danisero), ens ha ofert tots aquests dies a les nostres xarxes socials. Cinc fotografies que suposen un passeig circular per la nostra festa major, Santa Tecla, i en sintetitzen, de manera simbòlica, molta part de la seva essència. El Dani va començar per aquest moment màgic que és alhora un tancament i una obertura, el Correfoc final de les festes, i va anar tirant enrere i congelant a la nostra retina moments d’una càrrega emotiva important, com l’eufòria continguda del pilar caminant, la il·lusió entre poruga i desfermada dels petits i els reptes de la diada castellera, per acabar a la Casa de la Festa, és a dir, amb un final que és també alhora un punt de partida.

D’altra banda, durant el setembre, diversos igers han anat etiquetant, per acompanyar-lo, algunes de les seves fotos amb #ElFotògrafiSantaTecla i s’han unit, així, a la seva sèrie. Com cada mes, doncs, reunim en aquest post tant les imatges del Dani com algunes de les han compartit aquests instagramers. I aprofitem, és clar, l’avinentesa per donar un cop més les gràcies al Dani i a totes les persones que heu participat en aquesta acció.

Text: Rosa Comes
Foto de capçalera: Dani Seró

Continua llegint

Ja tenim vídeos guanyadors!

Aquest matí s’han anunciat els 3 vídeos guanyadors del concurs #GanesdeSantaTecla! Els premis han recaigut en Marta Pons (1r premi), Ambraçats de Tarragona (2n premi) i Jordi Vidal (3r premi). Enhorabona a tots i moltíssimes gràcies als participants!

D’entre els vídeos presentats a concurs, el jurat, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica de comunicació), va escollir 10 vídeos finalistes. La preselecció es va publicar al blog de Tarragona Cultura i allà, entre el 18 i el 20 de setembre, es van fer les votacions populars que n’han determinat els 3 guanyadors. El blog ha rebut un total de 478 vots, que s’han repartit de la manera següent: 169 vots per al primer premi, 118 per al segon i 70 per al tercer.

Continua llegint

Votació final del concurs #GanesdeSantaTecla

El jurat del concurs #GanesdeSantaTecla, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica del Departament de Comunicació de l’Ajuntament), ha preseleccionat aquests 10 vídeos finalistes. Podeu votar els 3 vídeos que més us agradin fins al 20 de setembre a les 23 h.

Com es fa per votar?
Continua llegint