Arts visualsBlocCultura popular

Bases del concurs de samarretes #GanesdeSantaTecla

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de Tarragona Cultura, convoca el concurs de samarretes #GanesdeSantaTecla, que tindrà lloc en el marc de l’acte…

20/08/2015

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de Tarragona Cultura, convoca el concurs de samarretes #GanesdeSantaTecla, que tindrà lloc en el marc de l’acte del Cafè, copa i puro per un duro, el dia 21 de setembre de 2015. L’Ajuntament proposa que els ciutadans vinguin a estendre la samarreta festiva que han fet per a aquest 2015 a la plaça del Rei a les 16.30 h i que, durant aquest acte, que tindrà lloc a partir de les 17.30, participin en la votació popular per escollir la que els agradi més.

Bases generals del concurs:

 • Podran participar-hi totes aquelles persones que hagin elaborat una samarreta festiva amb motiu de Santa Tecla 2015. Poden ser tant samarretes editades per una entitat com per una colla d’amics com per persones individuals. L’únic requisit és que siguin samarretes elaborades a propòsit de les festes i el tema és lliure.
 • Per tal d’inscriure’s al concurs, cal que els participants es presentin a les 16.30 h a la plaça del Rei. Cal que portin un exemplar de la samarreta i dues pinces d’estendre. L’organització els prendrà les dades personals i els adjudicarà un número, que el responsable haurà de conservar fins al final de l’acte del Cafè, copa i puro, moment en què s’anunciaran els guanyadors i caldrà que el presenti en cas de guanyar. 
 • Les samarretes presentades s’estendran a la plaça del Rei amb els números corresponents, de manera que a partir de les 17.30 h, moment en què s’iniciarà el Cafè, copa i puro, tothom que ho vulgui podrà votar la que més li agradi.
 • Les votacions es faran mitjançant una butlleta que l’organització facilitarà als assistents. Hi haurà temps de votar fins a les 18 h. Cada persona només podrà votar una vegada. Les butlletes es dipositaran en unes urnes que facilitarà l’organització.
 • S’atorgaran 3 premis a les 3 samarretes que rebin més vots, consistents en 3 lots de marxandatge festiu. La més votada també rebrà un lot gentilesa de Chartreuse.
 • En cas d’empat, l’organització es reserva l’opció d’emetre un vot de qualitat que el desfaci.
 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

Organitza: Àrees de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona

> Consulta altres activitats de la campanya #GanesdeSantaTecla2 Comentaris

 1. Yolanda Ema
  15/09/2015 Respon

  On es podrà comprar la samarreta guanyadora?

  • Hola, Yolanda,
   El dia 21 s'estendran totes les samarretes participants i es triaran 3 guanyadors, però el premi no implica la venda de la samarreta guanyadora.

   Moltes gràcies per l'interès!
   Tarragona Cultura

Deixa un comentari