Aquest matí s’han anunciat els 3 vídeos guanyadors del concurs #GanesdeSantaTecla! Els premis han recaigut en Marta Pons (1r premi), Ambraçats de Tarragona (2n premi) i Jordi Vidal (3r premi). Enhorabona a tots i moltíssimes gràcies als participants!

D’entre els vídeos presentats a concurs, el jurat, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica de comunicació), va escollir 10 vídeos finalistes. La preselecció es va publicar al blog de Tarragona Cultura i allà, entre el 18 i el 20 de setembre, es van fer les votacions populars que n’han determinat els 3 guanyadors. El blog ha rebut un total de 478 vots, que s’han repartit de la manera següent: 169 vots per al primer premi, 118 per al segon i 70 per al tercer.

Els premis del concurs es lliuraran avui mateix a la tarda en finalitzar l’acte del Cafè, copa i puro a la plaça del Rei i consisteixen en els obsequis següents:

1r premi: un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona, un passi doble per a tot un any als recintes històrics municipals i a la Catedral i un lot de marxandatge festiu.

2n premi: un passi doble per un any a una de les piscines i gimnasos municipals i un lot de marxandatge festiu.

3r premi: dues entrades per a la reposició de Mar i cel de Dagoll Dagom a Barcelona.

Els vídeos guanyadors són els següents:

Enhorabona de nou! Esperem que hàgiu xalat amb la inciativa!> Vegeu totes les activitats de #GanesdeSantaTecla