Participa al concurs de vídeos i demostra les teves #GanesdeSantaTecla!
20/08/2015

Ets una d’aquelles persones que, quan s’acaba Sant Magí, fas el compte enrere al calendari fins que arriba Santa Tecla? D’aquelles que, uns dies abans, col·loques en un lloc visible de casa tot el lot de marxandatge que t’has comprat?

Doncs enguany hem preparat dues accions participatives en què podràs demostrar les teves #GanesdeSantaTecla! T’hi animes?

> #GanesdeSantaTecla: concurs de vídeos a Instagram i Twitter

Si ets un tecler incontinent, aquest concurs és per a tu! Volem que ens ensenyis com vius els dies previs a la festa major, i sobretot que recreeïs, a la teva manera, les escenes que sents com a més especials. Quin és el moment de Santa Tecla que més t’agrada viure? La Baixada de l’Àliga, les cercaviles, el correfoc, les trobades culinàries…? Agafa amics i família, recrea-ho en un vídeo de 15 segons i penja’l a Instagram o a Twitter amb #GanesdeSantaTecla!

El termini per participar en el concurs comença el 26 d’agost i finalitza el 15 de setembre. Consulta’n les bases aquí. Veuràs que hi ha grans premis en joc!

Ah!, i per agafar idees, et pots inspirar en els espots que han elaborat El Joc Produccions i que ha dirigit Héctor de la Salud.

GANESDESANTATECLA-quadrats

> Vine a estendre la teva samarreta!

Les #GanesdeSantaTecla disparen la creativitat en molts sentits. Més enllà del marxandatge oficial, durant les festes veiem múltiples dissenys espontanis de samarretes fets a propòsit de Santa Tecla. Aquest any us animem que vingueu a estendre la samarreta festiva que heu fet per a aquest 2015 el 21 de setembre, a les 16.30 h, a la plaça del Rei i que, durant el Cafè, copa i puro, participeu en la votació popular per escollir la que us agradi més. Les votacions es faran allà mateix i els 3 guanyadors s’emportaran un lot de marxandatge de la festa. Consulteu-ne el detall de les bases aquí.

GANESDESANTATECLA-quadrats2

 

 

A més, durant les festes també podreu descobrir les #GanesdeSantaTecla de…

> El Fotògraf Convidat

Cada mes Tarragona Cultura convida un fotògraf a mostrar, a la xarxa social Instagram, la seva visió de la cultura. Durant el mes de setembre l’iger convidat és Dani Seró (@danisero), a qui hem demanat que ens expliqui, visualment, com viu ell les festes i que ens ensenyi, és clar, les seves #GanesdeSantaTecla. Totes les imatges les podreu veure a http://instagram.com/tgncultura.

> El Tuitaire Convidat

Un any més, us proposem que, a banda de seguir el dia a dia de les festes a través del Twitter de Santa Tecla, us feu seguidors del Twitter de Tarragona Cultura, on, entre altres continguts, podreu conèixer, en missatges de 140 caràcters, les recomanacions del nostre tuitaire convidat: Jordi Gil. Ell ens guiarà per la “seva” festa i sabrem com es preparar per viure-la. Les seves piulades aniran signades amb les sigles JG.2 Comentaris

  1. Jennifer
    18/09/2015 Respon

    El numero 1

  2. Jordi Godall Sanromà
    18/09/2015 Respon

    El vídeo del numero 1

Deixa un comentari