A la Laia Marín li encanten la cultura, la fotografia i les xarxes socials. Passar-s’ho bé, vaja. Community manager de professió, fa temps que demostra la seva passió per la fotografia a través d’un blog molt suggeridor, La meva finestra. Tal com ella mateixa diu, en aquest espai virtual mostra la quotidianitat que passa per davant de l’objectiu de la seva càmera, i realment ho fa, però no com qualsevol altre, sinó a través d’una mirada elegant i subtil, d’una placidesa relaxant. Sens dubte, si remeneu pels seus calaixos, veureu que té el do de trobar la bellesa dels objectes i dels entorns de la ciutat, d’allò que veiem contínuament però que no captem a primer cop d’ull.

Aquesta setmana la Laia és la protagonista de la #BlogosferaTGN i ha volgut aprofitar que ens trobem enmig de Santa Tecla per fer-nos tres recomanacions dins del llarguíssim programa d’actes de les festes. Què diríeu que tenen en comú un musical, una ballada de swing i un concert? Entreu-hi, us agradarà.

La meva finestra

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.