El 28 de febrer obre les portes l’exposició “Garbuix post imatge” del fotògraf tarragoní Alexandre Ayxendri. La mostra es podrà veure des del 28 de febrer fins al 16 de març a la Sala Kesse de la ciutat.

Aquesta serà la segona exposició del programa Micro-cicle, una iniciativa de la Baridiana amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Tarragona i l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, i que compta amb el patrocini de Repsol.

Micro-cicle vol consolidar-se com una plataforma adreçada als artistes novells generant noves vies de reflexió que ens aboquin al diàleg entre les diferents disciplines artístiques.

El passat mes de novembre es va realitzar una convocatòria pública, de la qual se’n van seleccionar sis propostes. Tres d’elles s’exposen a Tarragona i les tres restants es podran veure a la sala del Castell de Masricart de La Canonja.

La prioritat de Micro-cicle és apostar per la heterogeneïtat dels projectes i aconseguir que la proposta creativa interactuï amb tot tipus de públic. Per això, cada proposta es complementa amb un workshop, conferència o performance per tal de generar implicacions. A més, tots els projectes seleccionats van acompanyats d’un procés de formació, apostant d’aquesta manera per un procés de producció compartit.

La darrera de les exposicions que es podrà veure a la ciutat és “Ciutats imaginàries”, de Xavier Trobat. Estarà a la Sala Kesse del 20 de març al 6 d’abril.