El concurs fotogràfic Mirades de Tarragona convocat per Tarragona Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN, i que ha comptat amb la col·laboració de Tarragona 2017, Jocs Mediterranis, s’ha centrat en Santa Tecla i ha rebut la xifra de 2.423 imatges. En aquesta edició s’ha batut el rècord de participació en el concurs i s’han superat les 9 edicions anteriors; la més nombrosa, fins ara, havia estat la del Concurs de Castells de l’any passat, amb 1.641 imatges.

El jurat format per Pep Escoda, Montse Riera, Ivan Rodon, Carles Llop, Manel Granell i Jordi Abelló, s’ha reunit aquesta tarda a l’Antiga Audiència per escollir les imatges guanyadores de la segona edició de 2013 i han estat les següents:

  • 1r premi: per a Paula Arbeloa, Diables (a Instagram: @paulaarbeloa)
  • 2n premi: per a Alba Albert (a Instagram: @rednenitta)
  • 3r premi: per a Miquel Tost, Fins l’any que ve, Sta. Tecla (a Instagram: @miqueltost)

Les tres imatges han estat rebudes a través d’Instagram.

Els premis atorgats són els següents:

  • 1r premi: Una càmera professional Fujifilm X10, de 12 megapíxels; un àpat per a dues persones al Restaurant Quim i Quima, i una visita guiada per espais emblemàtics de la ciutat per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals (la imatge encapçala l’article).
  • 2n premi: Un cap de setmana (2 nits) a l’Hotel Urbis de Tarragona; una entrada doble per a un dels espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona, i una visita guiada per a dues persones amb Ebike Tour per la ciutat, organitzada per Itinere.

2n premi - Sense títol - Alba Albert

  • 3r premi: Premi Tarragona 2017, Jocs Mediterranis, consistent en un passi per a tot un any a les piscines municipals; una visita guiada per espais emblemàtics de la ciutat per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals, i una entrada doble per a un dels espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona.

3r premi - Fins l'any vinent, Sta. Tecla - Miquel Tost

El jurat vol felicitar tots els participants per les fotos enviades. Com en les altres edicions del concurs, el jurat ha fet la seva tria, que ha estat molt difícil, tenint en compte, a banda de la qualitat, l’originalitat de la mirada i l’espontaneïtat i ha premiat, doncs, imatges que mostren les festes de Santa Tecla d’una manera menys usual.