Manuel López - Capgrossos

Som fans de Tarragona – 15 de juliol

Recull de recomanacions culturals amb l'etiqueta #FandeTGN

Amb l’arribada del bon temps es multipliquen els concerts a l’aire lliure, ja siguin les festes dels barris de la ciutat, concerts a la fresca o els espectacles del Festival d’Estiu de Tarragona. Una setmana més, aquestes i moltes altres activitats han tingut el seu ressò a les xarxes socials amb #FandeTGN, l’etiqueta amb què us proposem que compartiu les vostres experiències i recomanacions. Al nostre Storify trobareu una selecció de les millors imatges i aportacions dels darrers set dies.

D’altra banda, recordeu que fins al diumenge 24 d’agost podeu enviar les vostres millors imatges a una nova edició del concurs #FandeTGN. En aquesta edició es lliurarà, un cop més, el Premi Tarragona 2017 al guanyador, que consistirà en un passi per a les piscines municipals gratuït durant tot un any. Els finalistes s’enduran dos passis dobles anuals per als recintes històrics municipals. Consulteu les bases completes del concurs.

Foto de Manuel López.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>