New job!! Videoclip Near de Olga Pes. Próximamente en tu pantalla!! Foto d'Alan Pardines

Som fans de Tarragona – 2 de juny

Recull de les recomanacions culturals amb l'etiqueta #FandeTGN

En una setmana a Tarragona poden passar moltes coses: concerts, obres de teatre, tallers de fotografia castellera, presentacions de videoclips, fires gastronòmiques… I se’n preparen moltes que passaran a curt termini com, per exemple, les trobades d’instagramerstgn o el Festival Minipop. Tot plegat ha tingut el seu ressò a les xarxes acompanyat de #FandeTGN, l’etiqueta amb què us suggerim que acompanyeu les vostres recomanacions culturals a twitter, facebook i instagram. Un dilluns més, us oferim una selecció dels millors comentaris al nostre Storify.

D’altra banda, recordeu que fins al 22 de juny podeu participar amb les vostres fotografies a una nova edició del concurs fotogràfic #FandeTGN. Aquest cop es lliurarà un Premi Tarragona 2017 al guanyador, que consistirà en un passi per a les piscines municipals gratuït durant tot un any. Els finalistes s’enduran dos passis dobles anuals per als recintes històrics municipals.

Foto d’Alan Pardines.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>