Cinta S. Bellmunt és una de les primeres internautes del Camp de Tarragona i una de les persones que, amb el seu treball diari, possibiliten que cada cop hi hagi més fans de TGN. Gran coneixedora de la cultura de la nostra ciutat, la Cinta és una periodista, arqueòloga, biògrafa i escriptora que s’ha especialitzat, professionalment, en la comunicació 2.0.

Fa gairebé una dècada que manté un blog personal ple d’articles interessants sobre llibres, personatges que ha biografiat i comunicació digital, entre molts altres temes. I també fa un grapat d’anys que dinamitza i gestiona els blogs de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, un dels organismes dedicats a la recerca més destacats del nostre territori; va començar amb El blog de les activitats de l’IPHES (finalista 2013 dels Premis Blogs Catalunya en l’àmbit de la ciència), que des del passat gener s’ha transformat en l’IPHES Notícies, i actualment es fa càrrec dels cinc blogs diferents de què disposa aquesta institució.

La Cinta, aquesta setmana, ens fa tres recomanacions ben variades, que abracen un concepte molt ampli de la cultura, que és el que a nosaltres ens agrada: un concepte en què es barregen els sentits, el cos i les ganes d’aprendre. Voleu saber de què és fan?

Blog Cinta Bellmunt