Actuació del cantaor Duquende al Cafè Metropol. Foto de Carles Llop

Som fans de Tarragona – 21 de juliol

Recull de recomanacions culturals amb l'etiqueta #FandeTGN

Els concerts de Sergio Dalma o Duquende, la multitudinària i festiva processó de la Mare de Déu del Carme al Serrallo o les activitats del cicle Tarragona Història Viva són la demostració que, amb l’arribada de l’estiu canicular, l’activitat cultural no només no s’atura, sinó que es manté a gran ritme. Les xarxes com Twitter o Instagram també s’han emplenat d’imatges i comentaris d’aquestes propostes gràcies als comentaris amb #FandeTGN, l’etiqueta amb què us proposem que compartiu les vostres experiències i recomanacions. Com cada setmana, al nostre Storify trobareu una selecció de les millors imatges i aportacions dels darrers set dies.

D’altra banda, recordeu que fins al diumenge 24 d’agost podeu enviar les vostres millors imatges a una nova edició del concurs #FandeTGN. En aquesta edició es lliurarà, un cop més, el Premi Tarragona 2017 al guanyador, que consistirà en un passi per a les piscines municipals gratuït durant tot un any. Els finalistes s’enduran dos passis dobles anuals per als recintes històrics municipals. Consulteu les bases completes del concurs.

Foto de Carles Llop.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>