Encarem ja la recta final d’aquest any 2014 amb la publicació del nostre quaranta-cinquè storify #FandeTGN. Des del mes de febrer hem anat compartint, cada dilluns, un resum de les vostres recomanacions i impressions de la setmana i, passat el temps, ens queda una sensació: la de viure en una ciutat en moviment cultural continu, on la gent es motiva faci sol o plogui, faci calor o faci fred.

Aquesta setmana, com és habitual, es reflecteix una bona varietat d’actes per a diversos gustos i públics, però hi hem dedicat un apartat especial a l’exposició “Souls”, d’Enric Llevat, que es va inaugurar el passat divendres al Museu d’Art Modern i que va rebre la visita d’un grup d’instagramers que l’han promocionat a la xarxa. També cal destacar-hi, com sempre, les imatges de les actuacions que tenen lloc, setmana rere setmana, al Cafè Metropol, un nucli cultural de la ciutat que ha esdevingut imprescindible.

Gràcies a tots i a totes, un cop més, per recomanar-nos cultura amb #FandeTGN! I recordeu que avui també ha sortit publicat el nou número del nostre butlletí digital, que us porta més recomanacions per als mesos de desembre i gener.

Foto: Carles Llop (@labolainfinita)