Adrian Grösser: “L’obra ‘Jerusalem’ és molt més que una comèdia”

Adrian Grösser (Granollers, 1995) és un actor jove, conegut pel seu paper de Marc a la sèrie Merlí, de TV3. Aquest divendres 13 de març, a les 21 hores, actua al Teatre Tarragona, amb un paper a l’obra Jerusalem, de Jezz Butterworth, que s’endinsa en les essències de la vella Anglaterra rural, i en la pèrdua de les arrels. 

Continua llegint

Un #FandeTGN amb molta experiència

Carles Marquès és el director del Caixaforum de Tarragona i, alhora, un gran coneixedor de la cultura tarragonina. Gestor cultural, periodista, escriptor i home de teatre, manté des de fa temps tres blogs a la xarxa: Seré breu, Materials reciclables i Escenaris de terra, on mostra les diferents facetes de la seva activitat, com són la literària, la periodística i la de divulgador.

Aquesta setmana, a Escenaris de terra veureu que ell és un gran #FandeTGN i hi trobareu tres recomanacions molt vinculades a les properes setmanes del mes de maig i juny. Sensible a la diversitat de públics i de gustos, ens proposa alguns dels actes més destacats de Tarraco Viva, un dels espectacles alhora més tradicional i innovador dels Teatres de Tarragona d’aquesta temporada i activitats infantils i familiars que trenquen motllos. El voleu llegir i escoltar?

Carles Marques blog

La inauguració del Teatre Tarragona en dotze moments

L’espera ha estat llarga, massa, però finalment va arribar el dia de l’estrena del Teatre Tarragona. L’espectacle inaugural va permetre agafar el relleu del Metropol, va donar una plataforma d’exhibició al talent local i va demostrar les potencialitats de l’equipament. Van ser dues hores i mitja llargues que van deixar molts moments. Aquests són els nostres dotze.

1. Torxes. La desfilada de torxes del Metropol al Tarragona, acompanyada d’una banda sonora amb tocs d’èpica però sense caure en pretensions excessives, va permetre fer visible la tasca de les entitats de la ciutat que treballen dia rere dia en l’àmbit de les arts escèniques.

Continua llegint