Arts visualsBlocPatrimoni

Us convidem a resseguir la ruta #PassejantperTGN!

El mapa reflecteix un recorregut col·lectiu per elements urbans de Tarragona
09/01/2017

Durant el 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura (especialment a @tgncultura), vam anar presentant elements urbans, façanes o monuments interessants amb què ens topem diàriament tot passejant per Tarragona. A més, vam demanar als nostres seguidors de la xarxa d’Instagram que ens ajudessin a col·leccionar-los, publicant-hi les imatges dels elements que més els fascinaven amb el hashtag #PassejantperTGN.

Estàtues, fonts, edificis, grafits… van anar sumant-s’hi setmana rere setmana, per crear un mapa col·lectiu que té una versió virtual i també una versió en paper, el qual ens permet resseguir una història molt present però potser no tan “coneguda” de la nostra ciutat.

En la versió en paper del mapa, a més, hi trobareu marcada una ruta que podreu resseguir en menys de dues hores i que inclou 17 de les 52 localitzacions: plaça del Pallol – Antiga Audiència (lloc de trobada), Portal del Roser, Estàtua de Richard Wagner, Casa Ximenis, grafit del Pàrquing Saavedra, Via de l’Imperi, Convent dels Pares Carmelites, Estàtua dels Despullats, Estàtua de l’Avi Virgili, Casa Salas, diversos punts del Balcó, el rellotge de sol del Passeig de les Palmeres, Murs que Parlen i Passeig de les Palmeres.

Les fotografies i els punts proposats pertanyen als instagramers següents: @tgnblack, @hectortgn, @jordibp, @marenkalma_, @juanjofuster, @dolorsayxendri, @livetgn, @fotox53, @rosaibarz, @toniramos, @agua_arq, @tonet001, @alexfolguera, @fussi, @davidtarragona, @monisbl, @castafioredixit, @rosamarigabriel, @martaflower, @xpaba, @maria_grau, @marcusvallverdu, @yogurinraulin, @lluismp9, @gemaudi, @laury_winslow, @cris1111, @ingocat i @estebanmaravillas.

> Descarregueu-vos el pdf del mapa en aquest enllaç4 Comentaris

  1. Estudiant
    25/09/2017 Respon

    Un magnifica ruta per Tarragona Romana, he descobert nous recons de Tarragona !!

    https://www.aulacat.cat/es/cursos/tarragona

  2. […] Tarragona Cultura ha posat en marxa la ruta #PassejantPerTGN!, visites guiades a diversos elements, espais i monuments de la ciutat que ens topem quan hi […]

Deixa un comentari