Sovint us topeu amb elements urbans de la ciutat que us fascinen, façanes que us deixen bocabadats o monuments que no havíeu vist abans?

Aquest 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura, hem engegat la secció Passejant per Tarragona, en què, cada dimecres, n’hem anat ensenyant alguns. A més, us hem demanat que ens ajudeu a col·leccionar-los, que fotografieu tot aquest patrimoni que s’hi respira i que el publiqueu a la xarxa social d’Instagram amb l’etiqueta #PassejantperTGN.

Cada diumenge al vespre hem fet una menció de les vostres recomanacions urbanes i a final de mes les hem anat publicant totes juntes en aquest blog, alhora que hem construït un mapa en què les hem geolocalitzat. Gràcies als amics de Patrimoni.gencat, a més, hem pogut obsequiar els guanyadors de cada mes amb un passi doble anual per als monuments i museus de la Generalitat de Catalunya.

Ara que tanquem l’acció, us volem donar les gràcies per compartir les vostres visions i ajudar-nos a dibuixar aquest mapa! Però, alerta, la cosa no acaba aquí, perquè, passades les festes de Nadal, el mapa estarà disponible en paper i, a més, us oferirem l’opció de fer una ruta guiada per alguns dels seus punts amb els amics d’Argos. Us n’anirem informant!

LLOCS DESTACATS FINS ARA

MAPA #PASSEJANTPERTGN