El jurat del concurs fotogràfic Mirades de Tarragona, format per Pep Escoda, Montse Riera, Ivan Rodon, Carles Llop, Manel Granell i Jordi Abelló, es va reunir el dimecres 5 de juny a l’Antiga Audiència per escollir les imatges guanyadores de la primera edició de 2013. El concurs, convocat per Tarragona Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN, s’ha centrat en Tarraco Viva i ha rebut la xifra de 865 imatges.

Les imatges guanyadores han estat els següents:

1r premi: per a Cinta Bosch, Llum i ombres d’un passat gloriós (foto d’encapçalament de l’article)

2n premi: per a Albert Villena, Ciutadana i ciutadanet romans, passejant per la muralla

2n premi concurs fotogràfic Mirades de Tarragona sobre Tarraco Viva 2013 - Albert Villena - Ciutadana i ciutadanet romans, passejant per la muralla

3r premi: per a Regina Barbas, sense títol

3r premi concurs fotogràfic Mirades de Tarragona sobre Tarraco Viva 2013 - Regina Barbas

Els premis atorgats són els següents:

  • 1r premi: Una càmera professional Fujifilm X10, de 12 megapíxels, un cap de setmana (o dos dies) en un bungalou del Càmping Tamarit Park durant el juny o juliol de 2013 i una visita guiada per espais emblemàtics de Tarragona per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals.
  • 2n premiUn passi per a dues persones per veure el Concurs de Focs Artificials des de l’espai reservat per al jurat, un àpat per a dues persones en un restaurant de Tarragona Gastronòmica valorat en 60 euros i una visita guiada per espais emblemàtics de Tarragona per a dues persones, a triar entre el catàleg que ofereix Argos Serveis Culturals.
  • 3r premi: Un passi per a dues persones per veure el muntatge de les pirotècnies amb motiu del Concurs de Focs Artificials, una visita guiada per a dues persones amb ebike per Tarragona, organitzada per Itinere, i dues entrades per a un dels espectacles de reconstrucció històrica de Tarragona Història Viva.

El jurat vol felicitar tots els participants per les 865 fotos enviades. El jurat ha fet la seva tria, que ha estat molt difícil, tenint en compte, a banda de la qualitat, l’originalitat de la mirada i l’espontaneïtat i ha premiat, doncs, imatges que mostren Tarraco Viva d’una manera menys usual.

En aquest enllaç trobareu l’àlbum sencer d’imatges d’aquesta edició:
http://www.flickr.com/photos/tgncultura/sets/72157633479025256/

En aquest enllaç trobareu l’àlbum de les imatges guanyadores del concurs:
http://www.flickr.com/photos/tgncultura/sets/72157633964695624/

Per a més informació sobre les bases del concurs feu clic aquí.