Arts visualsBloc

El VIII concurs Mirades de Tarragona proposa el tema ‘Tarragona, ciutat fotogràfica’

Aquest concurs fotogràfic accepta imatges per correu electrònic, Twitter o Instagram
19/10/2012
Cartell promocional del concurs de fotografia Mirades de Tarragona

Tarragona 2012 – Capital de la Cultura Catalana, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN convoquen, per vuitena vegada consecutiva, el concurs fotogràfic Mirades de Tarragona per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni durant l’any de la Capitalitat.

La iniciativa té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura del dia a dia de Tarragona i al mateix temps generar interès per la fotografia professional. En la vuitena edició del concurs, i en concordança amb el Festival Internacional de Fotografia SCAN, l’últim dels quatre eixos principals de la Capitalitat, es busquen les millors instantànies que responguin al lema “Tarragona, ciutat fotogràfica”, és a dir, que reflecteixin el valor de la nostra ciutat com a escenari visual, com a espai que es revela de tantes maneres com mirades possibles.

El premis que s’ofereixen són els següents:

 • 1r premi: Una visita guiada a la Catedral restaurada per a 2 persones (Argos Tarragona), 2 entrades per a un dels espectacles de la temporada de tardor del Teatre Metropol, un àpat per a 2 persones al restaurant El Llagut i un lot de catàlegs de les exposicions de “Talent latent” de l’SCAN.
 • 2n premi: Una visita guiada a la Catedral restaurada per a 2 persones (Argos Tarragona), 2 entrades per a l’spa de l’Aqum La Pineda i un exemplar del catàleg de “Talent latent” 2012.
 • 3r premi: Una visita guiada a la Catedral restaurada per a 2 persones (Argos Tarragona) i un exemplar del catàleg de “Talent latent” 2012.

Les fotografies es poden enviar fins al 25 de novembre a l’adreça electrònica [email protected]. També es poden publicar fins a aquesta data a les xarxes socials Twitter i Instragram amb l’etiqueta #miradesdetgn.

El jurat que escollirà les fotos guanyadores estarà format per Pep Escoda, Gerard Boyer, Ivan Rodon, Cecília Bofarull i Jordi Abelló i per prendre la seva decisió valorarà la qualitat de la imatge i l’originalitat de la mirada.2 Comentaris

 1. Montse Ferré
  24/10/2012 Respon

  Hola!!!
  Tinc algunes preguntes, a veure si em podeu ajudar.

  -Em podrieu dir quantes imatges està permes enviar?
  -I per altra banda, que es fa desprès amb aquestes imatges?
  -Les imatges enviades han pogut ser publicades en altres xarxes socials anteriorment?
  -Si fos així i ja estesin publicades a Instagram n'hi hauria prou amb posar el #miradesdetgn ?

  moltes gràcies!

  Montse

  • Tarragona 2012
   26/10/2012 Respon

   Montse,
   En primer lloc, gràcies per l'interès. Et responem a sota:
   - En les bases no s'estableix cap límit d'imatges, però per facilitar la tasca al jurat us agrairíem que envieu només els vostres millors treballs.
   - Les imatges quedaran publicades a les xarxes socials de Tarragona 2012. Cal tenir en compte, però, que tal com diuen les bases, l’organització es reserva el dret de reproduir-les en qualsevol format.
   - Sí, les imatges enviades han pogut ser ja publicades en altres xarxes socials. S'ha de tenir en compte que les imatges han d'haver estat preses durant aquest 2012.

Deixa un comentari