El mirall de la cultura

Aquesta setmana, dins de la #BlogosferaTGN, us proposem un passeig per un espai virtual ple de sensibilitat i de prosa ben escrita. És Des bouts de miroir, el blog de l’Iris Carrera Lago, una graduada en Comunicació Audiovisual que, malgrat la seva jovenesa, fa anys que participa activament en la cultura de la ciutat. Ja va formar part de la desapareguda plataforma poètica La Pell del Llavi i ara la podem trobar, entre altres iniciatives, a la companyia de teatre Seven6 i o al Cor Al·leluia, on dóna sortida a la seva passió per la interpretació i la música.

Desperta, intel·ligent i amb un talent innat, l’Iris ha realitzat múltiples treballs audiovisuals amb Quimeras i amb l’Xcèntric del CCCB (alguns ens toquen de ben a prop, com la campanya #FandeTGN) i manté un blog personal en què, sobretot, ens recomana llibres, teatre, música, i també, és clar, cinema i televisió. Vegem amb quin objecte es presenta ella mateixa en aquesta secció que us proposem cada setmana…

Continua llegint

Joves, consagrats i les primeres vegades

El REC no és només una successió de projeccions de pel·lícules a concurs, a l’espera del veredicte final. Camaleònic, perfeccionant la seva personalitat pròpia encara a la seva catorzena edició, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona s’omple d’activitats paral·leles per completar la programació i arrelar encara més entre la ciutadania. La van encertar gairebé a la primera amb la Nit Bizarra, en què mai un adjectiu s’havia utilitzat de forma tan escaient. I ara el protagonisme de l’arrencada d’un llarg i intens cap de setmana a la ciutat se’l reparteixen els autors de Tarragona i un director consagrat que recorda en públic la seva primera pel·lícula, en aquest cas, Ventura Pons.

Continua llegint