BlocCultura popular

Explica’ns els teus Focs!

Celebra amb nosaltres les 25 edicions del Concurs de Focs Artificials a les xarxes socials
03/06/2015

El Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona no només és un dels actes amb més projecció exterior de Tarragona, sinó que, a més, és un dels esdeveniments més populars i participatius entre la ciutadania, amb 40.000 espectadors assistents. La barreja entre el sentiment de competició de les pirotècnies, la bellesa de l’espectacle i el fet que és una bona excusa per reunir-se amb amics i familiars i baixar a sopar a la platja, per trobar-se en una terrasseta particular per veure’ls tranquil·lament o, fins i tot, per embarcar-se cap al mar i tenir-ne una perspectiva única, és una fórmula màgica que ha donat recorregut a aquesta manifestació.

Tant de recorregut, que enguany en celebrem les 25 edicions, i, com que tenim clar que, sense vosaltres, el Concurs no seria el que és, us convidem a sumar-vos a l’aniversari i a expressar a les xarxes socials les vostres vivències al llarg de les diverses edicions, perquè volem saber les emocions que us genera durant els 4 dies d’espectacle.

Així, doncs, a través de la campanya #ElsmeusFocs, us proposem que participeu en les accions 2.0 que tot seguit detallem.

> PER TWITTER

De l’1 al 4 de juliol us proposem que piuleu, amb l’etiqueta #ElsmeusFocs, el lloc des d’on acostumeu a mirar els Focs i amb qui aneu a veure’ls, de manera que podreu adjuntar una imatge, si ho voleu.

Ens agradaria que ens enviéssiu comentaris i fotos de grup, de l’entorn de la platja, del Balcó, d’un terrat individual, des d’una barca…, per tenir, entre tots, una visió de les múltiples opcions que hi ha i de l’abast excepcional que té.

Tots els participants en l’acció entrareu en el sorteig d’una estada de cap de setmana a la Semana Grande de Bilbao per a 2 persones (estada en un hotel) i, a més, les imatges que compartiu a la xarxa podran ser emeses per TAC12.

Us animeu a parlar d’#ElsmeusFocs?


> AL FACEBOOK DE TARRAGONA CULTURA
   ACCIÓ JA TANCADA

Des del 4 fins al 22 de juny vam fer una crida a Facebook perquè tots aquells que ho volguéssiu hi deixéssiu un text explicatiu de mínim 5 línies sobre les vivències que heu tingut al llarg dels 25 concursos. Ens interessaven anècdotes curioses, records, experiències… que haguéssiu tingut en els darrers anys.

Us vam proposar que escrivíssiu aquestes vivències i emocions al mur de l’esdeveniment que hi vam crear i al llarg de la campanya vam rebre comentaris de més de 60 persones. Les millors aportacions van ser escollides per tal que els seus protagonistes les expliquessin en una sèrie de programes especials que ha enregistrat i que està emetent TAC12 amb motiu de l’esdeveniment. A més, tots participants van entrar en un sorteig de 25 entrades dobles per poder veure la sessió dels Focs des de la Casa Canals del dia 1 de juliol. Podeu veure els afortunats en aquesta imatge!

Sorteig #ElsmeusFocs

Text: Rosa Comes
Imatge: Laia Marín – Tarragona Cultura3 Comentaris

 1. Hola, Mluz,

  El sorteig de les 25 entrades dobles per veure els Focs des de la Casa Canals ja es va fer fa uns dies al mateix mur de l'esdeveniment de Facebook on tenien lloc els comentaris. Ho podràs veure aquí: https://www.facebook.com/events/640824452684936/

  Moltes gràcies!
  Tarragona Cultura

 2. Mluz Arbués
  30/06/2015 Respon

  Els premiats serán publicats? Es demà....

 3. fina
  16/06/2015 Respon

  Sempre estat un motiu per sortir i disfrutar en familia de l'estiu a Tarragona.Gracies.

Deixa un comentari