Què diríeu que porta l’Azahara Palomares entre les mans?

“Tenia clar que l’objecte cultural escollit havia d’estar relacionat amb el món literari. Un llibre, potser? Una novel·la de Jane Austen? I llavors, regirant la prestatgeria, els meus ulls van recaure en aquest tros de paper: una reproducció de la carta que el nen mag Harry Potter (creat per J. K. Rowling) rep als onze anys com a porta d’entrada a l’escola Hogwarts i també com a inici d’aquesta saga de literatura juvenil.”

“Jo no he pogut créixer amb Harry Potter (el vaig descobrir de més grandeta), però crec que aquesta carta simbolitza el que intento transmetre, ni que sigui molt humilment, amb el meu blog: la passió per la màgia de la lectura. I la literatura juvenil té aquest valor i capacitat de contagi que molt sovint menystenim. Quin lector que hagi gaudit de la saga de Harry Potter no ha somiat, ni que per edat li quedés molt lluny, rebre també aquesta carta a casa? Quan, de fet, la porta d’entrada a aquest món és molt més senzilla i la tenim tots al nostre abast, tan sols obrint la portada d’un llibre. Per mi això és la lectura, i això és el que espero ser capaç d’explicar-li algun dia a la meva filla.”

Així de bé s’explica l’Azahara a l’hora de presentar-se i de presentar el seu blog, Varmt Igen, el protagonista de la #BlogosferaTGN d’aquesta setmana, des d’on ens proposa tres de les localitzacions de la ciutat que li agraden especialment. Si visiteu el seu espai virtual, sabreu per què ens recomana una botiga de vetes i fils fora de l’habitual, una cafeteria molt dolça i un mirador excepcional, però, a més, també podreu gaudir de les seves impressions que particularment ella, com a gran lectora apassionada, té al voltant de llibres que ha adquirit recentment i de clàssics indispensables.

Us recomanem que descobriu avui els seus punts dins del mapa i que us anoteu l’adreça del seu blog als preferits del navegador, per anar gaudint de tant en tant de les ressenyes d’aquesta periodista inquieta!

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura


> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada sobre Varmt Igen de 2014.

Azahara Cocotte

 

> Consulteu les recomanacions de la #BlogosferaTGN fetes fins ara: