Arts escèniquesArts visualsBloc

Sortegem 20 invitacions dobles per a l’espectacle inaugural del Teatre Tarragona

Les millors fotografies sobre el nou equipament tindran abonaments per la propera temporada d'arts escèniques com a premi
03/12/2012
Cartell promocional de la Inauguració Teatre Tarragona

El Teatre Tarragona s’inaugurarà oficialment el dimarts 11 de desembre amb un espectacle que també servirà per cloure els actes de Tarragona 2012 Capital de la Cultura Catalana.

Disposem de 20 invitacions dobles per a totes aquelles persones que vulguin assistir a aquest acte, dirigit per Sergi Guasch. Per aconseguir-les, simplement s’ha de penjar al mur del Facebook de Tarragona 2012 una resposta a la pregunta “Com et transforma la cultura?”, lema de la Capitalitat. Les respostes s’han de penjar al llarg del dia 5 de desembre i, entre totes les persones participants, sortejarem aquestes invitacions.

Aquest divendres 7 de desembre s’ha fet el sorteig entre les 35 respostes rebudes. Les persones guanyadores de les invitacions dobles són:

  1. Sonia Robledo
  2. Olga ArAn
  3. Dolors Vergés Rosell
  4. David de la Cruz
  5. Jordi Samarra
  6. Pere Ramon Armesto
  7. Renate Tegen Ramakers
  8. Carmen Vernet
  9. Dolors Sabaté Bonet
  10. Mar Camacho
  11. Sònia Rimbau Anguela
  12. Francesc Roig
  13. Albert Vilaro Rovira
  14. Rosa Casas Llauradó
  15. Anna Vila
  16. Anton Vives Tous
  17. Pilar Cascón
  18. Elena Urbaneja Sorli
  19. Blanca Serres
  20. Elena Gallego

Totes aquestes persones podran recollir les dues invitacions el mateix dimarts 11 de desembre a les 19  h a les taquilles del Teatre Metropol. Caldrà que s’identifiquin amb el DNI. Si finalment algú no pot fer ús de les invitacions o té qualsevol dubte, pot escriure un correu a [email protected].

Recordeu que també hi haurà la possibilitat de visitar el Teatre Tarragona a les jornades de portes obertes que tindran lloc els dies 18 i 19 de desembre d’11 a 14 h i de 18 a 21 h. I si vols fer una visita al Teatre per conèixer-ne tots els seus racons i el seu funcionament, abans de l’inici de la nova temporada teatral, està prevista l’organització de diverses visites adreçades a col·lectius de la ciutat. A partir del gener, pots sol·licitar informació a través del correu [email protected].

D’altra banda, convidem totes les persones que visitin properament el Teatre Tarragona a compartir les seves visions a la xarxa. En concret, us proposem que pengeu les vostres fotografies d’aquest nou espai a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #TeatreTarragona. A partir del mes de febrer un jurat es reunirà per escollir les tres millors fotografies, que seran premiades amb tres abonaments per a la propera temporada.

Bases

  • Les fotografies participants han de fer referència al Teatre Tarragona i poden ser tant de l’exterior com de l’interior de l’equipament.
  • Els participants han de ser els autors materials de l’obra que envien, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
  • Cada participant pot concursar amb el nombre d’imatges que consideri oportú.
  • Cada participant ha de publicar les imatges a Instagram amb l’etiqueta #TeatreTarragona.
  • En cada cas, les imatges han de tenir un títol i el seu autor ha de quedar perfectament identificat.
  • El jurat valorarà tant la qualitat artística de les imatges com la seva originalitat.
  • El jurat estarà format per les persones designades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.
  • El veredicte del jurat es publicarà a les xarxes socials de Tarragona 2012.
  • L’organització i l’Ajuntament de Tarragona es reserven el dret de reproduir qualsevol de les imatges a concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.
  • La participació suposa l’acceptació d’aquestes bases i la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge.


2 Comentaris

  1. francesc roig
    07/12/2012 Respon

    Si però en quina hora és l'espectàcle? en lloc surt??

    • Tarragona 2012
      08/12/2012 Respon

      Francesc, l'espectacle comença a les 19.30 h davant mateix del Teatre Metropol.

Deixa un comentari