#ElFotògrafielTeatre

Amor incondicional per l'escena

Realment es nota que l’actor i director Héctor de la Salud s’estima el teatre en totes les seves extensions i maneres. La sèrie fotogràfica que ens ha regalat al llarg del mes de juny a l’Instagram i altres xarxes socials de Tarragona Cultura desprèn passió i admiració i dóna compte de la seva profunditat i varietat. El seu és un exemple de com, en només 5 imatges, si estan ben fetes i ben triades, es pot mostrar el caràcter polièdric d’aquest art; les seves arrels històriques, la seva simbologia, la importància del procés i la preparació, les formes tan divergents que adopta (escultòriques, atlètiques, socials, reinvidicatives…), la projecció que té en l’actualitat…, tots aquests múltiples aspectes i més ens han arribat a través de l’ull i la càmera de l’Héctor.

Al llarg del mes de juny, d’altra banda, diversos igers han anat etiquetant, per acompanyar-lo, algunes de les seves fotos amb #ElFotògrafielTeatre i s’han unit, així, a la proposta. Avui en seleccionem unes quantes i aprofitem per donar un cop més les gràcies a l’Héctor i a totes les persones que heu participat en aquesta acció.

Foto de capçalera: Héctor de la Salud
Text: Rosa Comes

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>