Eloi Isern: “Durant el confinament hem vist com apareixien noves dramatúrgies”

Eloi Isern (Tarragona, 1992) és el cap de producció del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que enguany se celebra del 2 al 5 de setembre. L’equip que fa possible aquest esdeveniment ha treballat amb intensitat durant els darrers mesos perquè, malgrat les circumstàncies, i l’ajornament del passat mes de juny, la ciutat gaudeixi, un any més, d’aquest festival de noves dramatúrgies.

Continua llegint

Adrian Grösser: “L’obra ‘Jerusalem’ és molt més que una comèdia”

Adrian Grösser (Granollers, 1995) és un actor jove, conegut pel seu paper de Marc a la sèrie Merlí, de TV3. Aquest divendres 13 de març, a les 21 hores, actua al Teatre Tarragona, amb un paper a l’obra Jerusalem, de Jezz Butterworth, que s’endinsa en les essències de la vella Anglaterra rural, i en la pèrdua de les arrels. 

Continua llegint

El mirall de la cultura

Aquesta setmana, dins de la #BlogosferaTGN, us proposem un passeig per un espai virtual ple de sensibilitat i de prosa ben escrita. És Des bouts de miroir, el blog de l’Iris Carrera Lago, una graduada en Comunicació Audiovisual que, malgrat la seva jovenesa, fa anys que participa activament en la cultura de la ciutat. Ja va formar part de la desapareguda plataforma poètica La Pell del Llavi i ara la podem trobar, entre altres iniciatives, a la companyia de teatre Seven6 i o al Cor Al·leluia, on dóna sortida a la seva passió per la interpretació i la música.

Desperta, intel·ligent i amb un talent innat, l’Iris ha realitzat múltiples treballs audiovisuals amb Quimeras i amb l’Xcèntric del CCCB (alguns ens toquen de ben a prop, com la campanya #FandeTGN) i manté un blog personal en què, sobretot, ens recomana llibres, teatre, música, i també, és clar, cinema i televisió. Vegem amb quin objecte es presenta ella mateixa en aquesta secció que us proposem cada setmana…

Continua llegint