Aquesta setmana, la darrera abans del repòs que la #BlogosferaTGN farà durant els propers mesos d’estiu, la Núria Arlandes i la Cristina Aguilar ens diuen:

La moda és atemporalitat, creativitat i disseny.  És el que més ens agrada de la moda i el que la fa ser, en definitiva, art. Triar un objecte ens ha estat difícil; per això, hem volgut portar-ne tres, que representen el que acabem de dir. Hem triat una faldilla vintage, l’atemporalitat, que surt de les tendències trencant les regles de la uniformitat marcades per les gran marques; una levita negra, un fons d’armari imprescindible, que vam customitzar amb petites margarides blanques i grogues per crear-ne una altra de totalment diferent i única, la creativitat; unes sandàlies italianes, el disseny, que ens van robar el cor (hem de reconèixer que la Núria és una mica fetixista pel que fa a sabates…). I no ho mostrem, ens ho posem, perquè la moda, a diferència d’un quadre, ens vesteix, i en cada peça que portem hi ha una pinzellada de la nostra personalitat, del que som. Si marxem de Tarragona, no ho dubteu, ho posaríem dins de la nostra maleta.


Com podeu llegir en les seves paraules, per a la Núria i la Cristina, la moda, més enllà de vestir-nos, és art i és identitat
. La roba per a elles no té només un caràcter funcional, sinó que sobretot és una expressió de la pròpia personalitat i, quan cal, doncs, s’ha de customitzar per adaptar-la a l’esperit… I, tot i que de vegades ens sembli que, per aconseguir-ho, hem de desplaçar-nos a Barcelona o a altres ciutats properes, ja fa un temps que a Gatekeeper, el seu blog, ens van mostrant com a Tarragona hi ha molts racons plens de petites i grans meravelles del món del disseny que cada cop fan menys necessari que hàgim de recórrer a la capital.

Avui, la Núria i la Cristina també posen els seus tres punts al mapa de la #BlogosferaTGN i ho han fan d’una manera molt original, perquè la moda és tan essencial en elles que han transformat la ciutat als seus paràmetres. Si en llegiu les recomanacions, veureu que, als seus ulls, Tarragona és una passarel·la que ho conté tot: els creatius innovadors, els decorats autèntics, un escenari de luxe i…, és clar, els models. Us atreviu a posar els peus sota els focus?

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i Núria Arlandes

gatekeeper_sita_limón_taller

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es
> Hola Tarragona
> Carles Marquès: Escenaris de terra
> Adrià Borràs
Antoni Coll
Màrius Domingo: Altacapa
> Rafael López-Monné: Vistes