Quan aneu a una exposició, no penseu, de vegades, que estaria molt bé que la persona que l’ha ideat us expliqués què ens volen dir les obres que tenim al davant? Doncs aquest novembre i desembre en tindreu una oportunitat!

La Fundació Forvm per la Fotografia va inaugurar el passat divendres a la Casa Canals l’exposició “Afinitats. Llocs i no llocs”, en què es reuneixen imatges de fotògrafs de Tarragona i de fora que tenen en comú el fet d’haver captat espais de trànsit, fora del temps, a través de la seva càmera. L’exposició compta amb fotografies de Jocelyne Alloucherie, Xavi Argente, Gerard Boyer, Pep Escoda, Manolo Laguillo, David Mocha, Bernard Plossu i Xavier Ribas.

Si voleu gaudir d’un recorregut guiat per l’exposició i sentir com els responsables de la mostra la interpreten (Chantal Grande / David Balsells), apunteu-vos en una d’aquestes visites:

> Diumenge 22 de novembre, d’11 a 12 h
> Diumenge 29 de novembre, d’11 a 12 h
> Diumenge 17 de gener, d’11 a 12 h

Només cal que escriviu un correu electrònic a [email protected] dient quin dia us hi voleu inscriure i deixant el vostre nom i cognoms. No us encanteu, que les places són limitades!