Els contes envaeixen la Llar d’Infants del Serrallo

‘El nostre barri, la nostra ciutat, el nostre món’. Aquest és el nom del projecte que s’està desenvolupant a la Llar d’Infants del Serrallo, on s’està donant un fort impuls a la lectura de contes i a tot el que això comporta.

És més, aquest projecte, que potencia la lectura de contes entre els més petits, s’ha endut el primer premi IMET d’educació Josep Vives Ciurana en la categoria d’Educació Infantil de primer cicle.

Continua llegint

Alumnes d’infantil i primària exposen les seves creacions al Museu d’Art Modern (MAMT)

Tenir 7 anys i una obra exposada al Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT). Ficció o realitat?

Des de l’any 2011 aquesta afirmació és una realitat gràcies al projecte Ets un artista… i exposes al MAMT, una iniciativa vinculada al programa pedagògic del museu Treballem amb l’Art.

Així doncs, cada tardor, nombrosos alumnes d’educació infantil i primària d’escoles del territori que durant el curs anterior han visitat el MAMT, exposen les seves creacions, en una mostra que es podrà visitar fins al 12 de gener de 2020.

Continua llegint

Un grup d’alumnes del col·legi Lestonnac competeix per poder desenvolupar una aplicació a Silicon Valley

Una xarxa social que posi en contacte gent que té algun tipus de necessitat, de caire social, amb voluntaris. Aquesta és la idea amb què un grup de tres alumnes de Batxillerat del col·legi Lestonnac intentarà guanyar aquest dissabte 22 de juny la quarta edició del certamen Audi Creativity Challenge.

Es tracta d’una competició d’àmbit estatal que premia projectes d’innovació i creativitat i, en aquesta ocasió, la temàtica de la proposta havia de resoldre un problema social. En total, s’hi van presentar 511 iniciatives i només una desena han estat seleccionades per a la final que se celebrarà a Madrid aquest dissabte.

Un dels equips seleccionats ha estat el Melius del col·legi Lestonnac, format pels alumnes Gabriel Lettenström, Tzaitel Virgili i Ana Navarro i el seu driver (tutor del projecte) Joan Pelejà.

WeLink és el nom amb el qual han batejat la seva proposta, una plataforma que permet connectar les persones que formen part d’un mateix entorn social per tal de promoure l’ajuda voluntària entre elles i la solidaritat sense un interès amagat.

Continua llegint