BlogosferaTGN

El plaer d’observar

La periodista Cinta S. Bellmunt amplia el mapa de la #BlogosferaTGN
02/09/2015

Després d’un parèntesi estiuenc, reprenem la ruta emocional per Tarragona de la mà dels bloguers més actius de la nostra zona. I, concretament, aquesta setmana ho fem amb la bloguera Cinta S. Bellmunt, una periodista que es passa mitja vida comunicant i apropant la ciència a les persones, a través del seu blog i de les xarxes socials. Prolífica de paraules i de pensaments, la Cinta és generosa tant adquirint com compartint el coneixement i, per tal de presentar-se en aquest blog, ha triat un objecte que, precisament, dóna cobertura al seu deler de doble direcció:

L’ipad ha estat l’eina més revolucionària que ha entrat en la meva vida. Amb ella m’aixeco, passo el dia i vaig a dormir. Si un dia surto, ni que sigui per fer un petit encàrrec, i me la deixo, sembla que em falti part de mi. I per què? Perquè em sembla fantàstic que en un únic aparell pugui rebre i contestar diferents tipus de missatges, navegar per Internet, llegir llibres, veure la tele, escoltar la ràdio, documentar-me, sentir de cop i volta que algú em busca o em saluda, mirar les meves cites, captar instants, saber com està o què fa algú que està a prop o molt lluny, quan i com jo vull… Sigui per feina o per ús personal, ella sempre és allí. Et fa companyia, t’obre les portes al món, funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any… Mai no es queixa, és ràpida i molt eficient. Ideal per a una illa deserta i compartir amb ella, i a través d’ella, tot el seguit d’emocions que la vida ens procura.

I és que la Cinta té clara una cosa: tot allò que facilita aprendre, interactuar i compartir és bo per a una persona inquieta com ella, una prescriptora a Internet que fa anys que explora les possibilitats que té aquest ja no tan nou medi de relació, no només a través del seu blog personal, sinó també a través dels blogs de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Avui us convidem a donar un cop d’ull a l’univers de la Cinta i a descobrir-hi els punts físics que ella posa al mapa de la #BlogosferaTGN. Veureu que els tres espais de Tarragona que ens proposa conviden a la tranquil·litat i a l’observació i que permeten iniciar, alhora, viatges cap als records i cap a l’imaginari. L’acompanyeu?

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i Cinta S. Bellmunt
 Claustre de la Catedral. Foto: Cinta S. Bellmunt

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es
> Hola Tarragona
> Carles Marquès: Escenaris de terra
> Adrià Borràs
Antoni Coll
Màrius Domingo: Altacapa
> Rafael López-Monné: Vistes
> Gatekeeper



2 Comentaris

  1. MAGDA
    07/09/2015 Respon

    Mola maco noia

  2. Miquel Barbarà
    05/09/2015 Respon

    Cinta, com sempre, has fet una cosa molt bonica. Gràcies

Deixa un comentari