Segur que a vosaltres també us ha passat… Alguna vegada no us heu al·lucinat en topar amb un blog que ofereix informació diària i exhaustiva sobre un tema? No heu pensat… “com s’ho fa aquesta persona per tenir prou temps, voluntat i constància i publicar dia sí dia no al seu espai”? I, finalment, no heu sentit una mica d’envegeta perquè a vosaltres, que potser també sou bloguers, us sembla que mai no hi podeu dedicar prou estones…? En aquest sentit, és força sorprenent el cas del David Aresté, un expert en música rock i metal que aboca diàriament la seva passió i els seus coneixements a Metal Symphony, un gran arxiu documental de dades, opinions i sensacions en què, a banda dels noms internacionals, hi són presents els nous talents de la nostra ciutat.

El secret del David, però, és que no treballa sol i que compta amb un grup de 18 redactors i col·laboradors i 7 fotògrafs, els quals omplen aquest espai de referència amb bons continguts; així, doncs, entre tots es dediquen a fer entrevistes en profunditat a músics, cròniques dels concerts, ressenyes exhaustives de novetats i àlbums d’imatges de gran qualitat. Metal Symphony fins i tot té la seva pròpia línia de marxandatge i, per tant, com podeu veure, aquesta setmana us presentem un projecte que està gairebé professionalitzat.

Però, vegem què diu el David sobre l’objecte que ha triat per presentar-se i que s’enduria a una illa deserta…

He agafat una samarreta dels Diables perquè, en una illa deserta, el que més trobes a faltar és el foc; i, bé, així sempre el tindria present, a part, és clar, que podria fer servir la samarreta per a qualsevol altra cosa… Des d’un punt de vista més personal és un dels grups que més m’agrada del Seguici de Tarragona, i, tal com diuen, ja rizando el rizo, en èpoques antigues sempre han estat relacionats, tot i que de forma equivocada, el rock i el diable…

Aquesta setmana, com no podia ser d’altra manera, el David punteja el mapa de la #BlogosferaTGN amb música, amb tres espais que, des de fa temps, sonen o han sonat molt bé a la nostra ciutat: dues sales privades, la Vaqueria i la Zero, i un auditori públic, el del Camp de Mart. Voleu saber, però, per què ens els recomana exactament? Entreu-hi i no perdeu l’oportunitat d’endinsar-vos en un món 3.0 ple de matisos!

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i David Aresté

Foto: David Aresté

Foto: David Aresté

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es
> Hola Tarragona
> Carles Marquès: Escenaris de terra
> Adrià Borràs
Antoni Coll
Màrius Domingo: Altacapa
> Rafael López-Monné: Vistes
> Gatekeeper
> 
Cinta S. Bellmunt
> Carles Llop: La bola infinita
> Mercè Samper: El meu raconet
> Emili Samper: La Batcova
> Iris C. Lago: Des bouts des miroir