Hernan en H: «”Llépol” és un joc de cartes que consisteix en obrir un restaurant amb plats típics de les Terres de l’Ebre i utilitzar les expressions més xaladores del terreno»

Vas néixer a Amposta i vas triar venir a estudiar il·lustració a Tarragona. Quins bons records tens d’aquest etapa a la nostra ciutat?

Recordo l’Escola d’Art com lo centro d’operacions, d’allí naixen amistats en professors i alumnes, gent més enllà del meu terreno que compartien les mateixes inquietuds que jo. 

Continua llegint

Mar Sendra Gavaldà: “Sempre m’han impactat i remogut les històries que hi ha darrere de figures emblemàtiques”

 

Dius que per fer les teves il·lustracions normalment t’inspires en personatges  de pel·lícules emblemàtiques i cantants dones que no ho van tenir fàcil durant la seva trajectòria. Ens podries ampliar una mica més com defineixes aquest tipus d’il·lustracions?

Aquestes il.lustracions les defineixo com a figuratives, distòpiques, fosques, molt simbòliques, sobretot en els tons que hi represento. Sempre m’han impactat i remogut les històries que hi ha darrere de figures emblemàtiques del món de l’espectacle o del món en general.

Continua llegint

La Nit de la Il·lustració: un motor de creativitat i una mostra del talent local

El passat dijous 9 de juliol es va celebrar, una nova edició de la Nit de la Il·lustració, en el marc del Festival Sota la Palmera, organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta vegada, però, condicionats per la situació sanitària, la vetllada va tenir lloc, excepcionalment, de manera telemàtica.

Continua llegint