Va començar fa nou mesos publicant una fotografia i una línia a cada entrada del seu blog: una impressió breu d’un racó de Tarragona. Després d’uns quants articles, es va atrevir a publicar una bona galeria de fotos sobre Santa Tecla, un recorregut per la festa major. I, a partir d’aquí, ja es va decidir a fer-nos petites rutes per la ciutat. Sigui com sigui, Hola Tarragona, el seu blog, sempre ha tingut i té un caràcter àgil i amè, basat en l’impacte visual i, sobretot, en la passió que l’autora sent per Tarragona i que la mou en la tria de continguts per al seu espai.

Com a autèntica #FandeTGN, l’objecte que ha triat per presentar-se com a bloguera de la setmana, no careix de simbologia:

El meu objecte és el “barrilet”. He escollit aquest objecte perquè és molt representatiu de les festes de Santa Tecla. És tradició comprar-ne un cada any i desar-lo quan s’acaben les festes. Porto molts anys teclejant, així que la col·lecció de barrilets a casa comença a ser important i ocupa ja diversos calaixos…

Una de les coses que més em diverteix és explicar als forasters que durant les festes bevem una barreja de granissat de llimona i Chartreuse a la qual anomenem “mamadeta”. M’encanta veure les cares que posen en escoltar el nom i la curiositat que els crea que es digui així. Per descomptat, mai no falten les bromes amb el nom, però quan la tasten els encanta.

Santa Tecla proporciona cada any moments únics entre els ciutadans i la ciutat. I el més important de tot, la patrona fa possible el retrobament amb aquests amics que viuen fora, però que per festes sempre tornen a casa. No m’imagino millor manera d’acabar l’estiu ni les vacances.

La selecció d’espais que l’Estefania ha volgut situar dins del mapa de la #BlogosferaTGN també és fruit d’aquesta barreja entre admiració i ganes de descobrir i de compartir la descoberta que guia les seves propostes virtuals. Un celler, una biblioteca al costat d’un claustre i un mirador privilegiat per a la vista dels tarragonins són les seves tres recomanacions, que, sens dubte, donen fe de la varietat que defineix això que anomenem “cultura”. Pel que sembla, en el seu cas aquest terme va associat a la relació, la reflexió i la calma.

Entreu i descobriu-ne els seus llocs!

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura

IMG_0046 image18

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es