El convidat de la #BlogosferaTGN d’aquesta setmana és un home amb bon ull i, per tant, amb bon criteri. De passió fotògraf, és un dels caps visibles d’Objectiu Actiu, unes exitoses trobades de visionat de fotografies que tenen lloc a Tarragona dos cops l’any, i, des de fa unes setmanes, el trobem també al capdavant de la gestió cultural del Cafè La Cantonada. De temperament reposat i analític, com a mínim davant dels ulls de qui el mira, l’Adrià Borràs respira i gaudeix observant i captant els gestos, les composicions que els cossos i els objectes creen en l’espai de manera volguda o espontània, en un instant. Si feu un passeig pel seu blog, ho podreu comprovar vosaltres mateixos.

De ben segur que, als tres llocs de la ciutat que ell ens recomana visitar aquesta setmana, s’hi endurà l’última càmera que ha adquirit, una Kodak Instamatic 100, i que podem veure entre les seves mans en el retrat que encapçala l’article. És també el que s’emportaria, actualment, a una illa deserta, i, a jutjar pel seu talent, estem convençuts que amb ella sabria focalitzar-ne, en blanc i negre, detalls que molts de nosaltres ni percebríem.

Aquesta capacitat d’assaborir els detalls de la realitat que ens envolta es trasllada també als seus punts del mapa; llibres, vinils, verdures, mar, fotografies, olors… són les petites grans coses que hi trobarem. L’Adrià ens proposa rellegir, remirar, reposar la mirada i recrear-nos en la quotiadinitat, a través d’una llibreria de segona mà, d’un mercat entre la història i d’un barri obert al blau que el va veure néixer. No deixeu de visitar el seu blog i llegir-ho en primera persona!

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i Adrià Borràs

Foto: Adrià Borràs

Foto: Adrià Borràs

Els bloguers que fins ara han passat per la #BlogosferaTGN han estat:

> Laia Díaz: Històries d’una càmera
> Azahara Palomares: Varmt Igen
> David Oliete
> Rosa Casas: El bloc de la Jaka
> María Sagredo: Tarragona IN
Cultius Culturals
> Emilio Barruz
> Explay.es
> Hola Tarragona
> Carles Marquès: Escenaris de terra