Hugo Prades: “Una cosa que encara no he fet i que em faria gràcia és dissenyar un pas de Setmana Santa”

Principalment, els teus dibuixos ajuden a la divulgació del patrimoni i la història. Tal i com ens expliques, i també has fet recentment al vídeo ‘Dibujando el pasado’ d’aquesta passada edició de Tarraco Viva, recrees el passat amb l’estreta col·laboració dels arqueòlegs. Si haguessis de triar una època històrica amb quina et quedaries?

Doncs encara que soni un pèl estrany, jo em quedaria amb l’inici de l’època egípcia, les primeres dinasties quan Roma ni tan sols existia. Llegint les descripcions d’Heròdot, encara que molts més segles més tard, no pots evitar tenir certa fascinació pel lloc. Sembla que era una civilització bastant equilibrada amb la manera de governar i viure.

Continua llegint

Marc Volpini Tondo: «Quan treballo en la imatge d’un projecte musical procuro endinsar-me molt en l’univers de l’artista»

Ens comentes que has realizat treballs tant per al teu grup de música com per altres projectes musicals. T’inspires amb la seva música a l’hora d’iniciar una feina d’aquestes característiques o hi ha altres factors?

Quan treballo en la imatge d’un projecte musical procuro endinsar-me molt en l’univers de l’artista. Abans de posar-m’hi, acostumo a fer llargues passejades vora el mar escoltant la seva música als auriculars, per cabussar-m’hi i poder entendre més bé què vol transmetre. El temps que hi estic treballant també el passo escoltant constantment la seva música. També procuro parlar molt amb qui m’ha fet l’encàrrec per conèixer bé els seus gustos. M’agrada captar bé la seva psicologia, així que també en llegeixo entrevistes i investigo què han publicat abans, i quina estètica exploten artistes similars per veure què hi puc aportar. Continua llegint

Hernan en H: «”Llépol” és un joc de cartes que consisteix en obrir un restaurant amb plats típics de les Terres de l’Ebre i utilitzar les expressions més xaladores del terreno»

Vas néixer a Amposta i vas triar venir a estudiar il·lustració a Tarragona. Quins bons records tens d’aquest etapa a la nostra ciutat?

Recordo l’Escola d’Art com lo centro d’operacions, d’allí naixen amistats en professors i alumnes, gent més enllà del meu terreno que compartien les mateixes inquietuds que jo. 

Continua llegint