BlogosferaTGN

La vitalitat de la #BlogosferaTGN

Al llarg de 2014 divuit blogs de Tarragona ens han recomanat les seves preferències culturals
02/12/2014

Si una cosa podem dir després de set mesos de col·laborar amb ells, és que els nostres bloguers són grans amfitrions de la cultura i de la ciutat. Divuit dels blogs més actius del nostre territori han passat per Tarragona Cultura des del passat mes de maig per explicar-nos per què ells també són #FandeTGN, i, ara, que toca fer balanç, podem ben bé afirmar que amb ells la xarxa s’ha omplert de recomanacions interessants que ens han mostrat la varietat i la riquesa de la nostra activitat cultural, des de la més coneguda i que ens projecta més enfora, fins als secrets més amagats (alguns, fins i tot, desconeguts pels seus habitants).

Vam començar el 6 de maig amb el blog de La Pipel Entertainment i, des d’aleshores, han passat per aquí La Bola Infinita, Escenaris de Terra, El Bloc de la Jaka, el blog de la Cinta S. Bellmunt, La Batcova, el blog de David Oliete, Tarragona IN, Tarraco StyleLa meva finestra, el blog de l’IPHESMetal Symphony, FototuristaHistòries d’una càmeraSeré breu, Cultius CulturalsVarmt Igen i Gatekeeper. Des de Tarragona Cultura només els podem dir gràcies!, i encoratjar-los a continuar amb la seva tasca de fer bullir la xarxa amb els seus textos i les seves imatges.

Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN i saber per què són #FandeTGN, feu clic als enllaços:1 Comentari

  1. jaka
    02/12/2014 Respon

    Crec que ha sigut una iniciativa molt xula i si que tenia mes visites al bloc,!!!

Deixa un comentari