Actualitat

Danae Boronat: “Als camps de futbol és on gaudeixes més treballant, però també on m’he trobat més masclisme”

<p>La periodista tarragonina ha estat la primera dona que ha narrat un partit de futbol de la Lliga masculina de Primera Divisió</p>

Danae Boronat (Tarragona, 1985) ha estat la primera dona que ha narrat un partit de futbol de la Lliga masculina de Primera Divisió.

Llicenciada en Periodisme a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i les seves primeres feines relacionades amb el periodisme esportiu van ser a les redaccions de Ràdio Sant Pere i Sant Pau i a l’antena local de Ràdio Nacional d’Espanya i Onda Cero, des d’on seguia l’actualitat del Nàstic de Tarragona.

El 2010 va fer el salt a la televisió, on va començar a cobrir l’actualitat del Barça per Deportes Cuatro, per passar després a 13TV i, a continuació, a Being Sports i Movistar, cadenes per les quals treballa actualment.

La pròxima temporada estarà al capdavant dels programes de la Lliga a Movistar televisió.

Continua llegint

En curs

Il·lustració d'Adrià Ramírez

Adrià Ramírez: “M’agrada molt la sensació d’haver resolt visualment l’enigma que s’amaga darrere de l’explicació d’una idea o concepte”

L'Il·lustrador Convidat de juliol treballa principalment la tècnica digital

Quin és el teu color preferit?

El blau, tot i que sento predilecció pels tons pastel en general. 

Hi ha algun il·lustrador o il·lustradora que sigui un referent per a tu? Qui?

Des de que tinc memòria m’ha fascinat la feina d’Akira Toriyama. Després vaig descobrir la il·lustració mes enllà del còmic, el manga o l’àlbum il·lustrat, aquelles imatges que apareixen als diaris o a les revistes (que no entenia quan era petit). Amb el temps entens que cada mà té un discurs, un llenguatge propi en què pots trobar contingut. Em quedo embadalit cada cop que entro a les xarxes socials de Eva Vazquez, Riki Blanco, Juan Bernabeu, Mr. Aryz, Cinta Vidal… La llista podria ser infinita.

Continua llegint

Blogosfera

Foto: Rafael López-Monné

Els 81 punts del mapa bloguer

La #BlogosferaTGN completa la seva ruta de recomanacions tarragonines

La #BlogosferaTGN va tancar el 2015 amb la configuració d’un mapa de Tarragona ple de recomanacions i d’emocions. Els 27 bloguers que van participar en la iniciativa de Tarragona Cultura van puntejar, cadascun, 3 espais de la ciutat que per a ells tenen un significat especial i, des dels blogs que mantenen periòdicament amb passió i constància, van explicar el perquè. A més, per presentar-se davant de tots, setmana rere setmana cada bloguer va escollir un “objecte” cultural que els defineix, un element que s’endurien a una illa deserta…

Continua llegint