Actualitat

Jaume Descarrega: “Hem de desfer la idea equivocada d’equiparar salut mental amb malaltia mental”

Psicòleg clínic i psicoanalista, és el coordinador del Psicurt, el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, que s'ha celebrat a Tarragona entre el 10 i el 13 d'octubre.

Jaume Descarrega Font (Tarragona, 1964) és psicòleg clínic i psicoanalista. Actualment, treballa al Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR), té consulta privada a Tarragona i també és professor associat del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Descarrega és vocal de la Junta de Govern i referent de la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i coordinador del Psicurt, el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, que s’ha celebrat a la ciutat de Tarragona entre el 10 i el 13 d’octubre.

Quin és l’objectiu del Psicurt?

El festival té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental a través del cinema. És un projecte cultural, social i de salut que promou la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental, alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent cultural.

Continua llegint

En curs

Blogosfera

Foto: Rafael López-Monné

Els 81 punts del mapa bloguer

La #BlogosferaTGN completa la seva ruta de recomanacions tarragonines

La #BlogosferaTGN va tancar el 2015 amb la configuració d’un mapa de Tarragona ple de recomanacions i d’emocions. Els 27 bloguers que van participar en la iniciativa de Tarragona Cultura van puntejar, cadascun, 3 espais de la ciutat que per a ells tenen un significat especial i, des dels blogs que mantenen periòdicament amb passió i constància, van explicar el perquè. A més, per presentar-se davant de tots, setmana rere setmana cada bloguer va escollir un “objecte” cultural que els defineix, un element que s’endurien a una illa deserta…

Continua llegint